Foruden denne introduktion og afslutningen består rapporten af fire hoveddele (del II-V) med hvert sit tema og med et varierende antal kapitler. Der er mange forbindelseslinier på kryds og tværs i rapporten, hvoraf en del fremhæves gennem referencer i teksten, og det er derfor ikke nødvendigt at læse kapitlerne i den givne rækkefølge. Tværtimod vil forskellige læsere med forskellige interesser og forudsætninger formodentlig foretrække forskellige veje gennem materialet. Selv om teori og empiri på ingen måde er skarpt adskilt, så er vægten af de to ingredienser alligevel forskellig i de forskellige kapitler. Det er derfor vort håb, at læseren kan have gavn af de introduktioner til hver del, som forsøger at fremdrage relationer mellem problemstillinger og angrebsvinkler i delens enkelte kapitler. Hvert kapitel har en forfatter, som har ansvaret for den endelige udformning af teksten, og som også har udført hoveddelen af det arbejde, der ligger til grund for kapitlet, (i nogle tilfælde i tæt samarbejde med andre). Desuden er alle dele af rapporten blevet grundigt diskuteret i den samlede ALF-gruppe. ALF-gruppen består af Henrik Bang, Jytte Bang, Karin Beyer, Jens Dolin, Verner Schilling. (Publikationen er delt i to)
Forskningsdatabase
Tilbage
Abstract
Fakta
Titel
At lære fysik - et studium i gymnasieelevers læreprocesser i fysik (2/2)
Forfatter(e)
Henrik Bang, Jytte Bang, Karin Beyer, Jens Dolin og Verner Schilling
Udgiver
Undervisningsministeriet
Udgivelse
Uddannelsesstyrelsens temahæfteserie 2001 (19)
Genre
Forskningsrapport
Omfang, antal sider
142
Udgivelsesår
2001
STEM-fag
Nyt fra Gymnasieforskning
Få Nyt fra Gymnasieforskning direkte i din indbakke.
Du får:
- Oversigter over den nyeste forskning i vores database indenfor netop dine fag og interesseområder
- Nyheder om vores magasin, podcast, konferencer og nye tiltag
Er du ansat på en institution, der abonnerer på Gymnasieforskning, kan du, ud over Nyt fra Gymnasieforskning også få adgang til magasin-arkivet online, ved at logge ind eller oprette en bruger-profil.
Ups. Der er gået noget galt. Opdater siden og prøv igen.
Seneste magasin
Viden, der inspirerer og kan bruges i praksis
Tegn abonnement på vores magasin Gymnasieforskning og få den nyeste forskningsviden om de gymnasiale uddannelser – direkte målrettet undervisere og ledere i gymnasiesektoren.