Inspirationsrapporten Sundere kantiner på gymnasier bygger på 14 gymnasiekantiners erfaringer fra deres deltagelse i forskningsprojektet en go’ Bgym’ (en god begyndelse på gymnasiet) i skoleåret 2016/2017, som har fremme af gymnasieelevers trivsel som det overordnede formål. Rapporten giver konkrete eksempler på, hvad kantinepersonalet har påpeget som både godt og udfordrende ved at arbejde med at skabe en sundere kantine i forbindelse med deres deltagelse i en go’ Bgym’s kantineindsats. Dernæst følger en opsummering af gode råd til at komme i gang med at skabe en sundere kantine på gymnasiet.
Forskningsdatabase
Tilbage
Abstract
Fakta
Titel
Sundere kantiner på gymnasier
Forfatter(e)
Katrine Sidenius Duus, Katrine Rich Madsen og Rikke Fredenslund Krølner
Udgiver
Center for Interventionsforskning, Statens Institut for Folkesundhed, Syddansk Universitet
Udgivelse
Genre
Forskningsrapport
Omfang, antal sider
40
Udgivelsesår
Udvikling, ledelse og lærerprofessionen
Unge og uddannelse
Nyt fra Gymnasieforskning
Få Nyt fra Gymnasieforskning direkte i din indbakke.
Du får:
- Oversigter over den nyeste forskning i vores database indenfor netop dine fag og interesseområder
- Nyheder om vores magasin, podcast, konferencer og nye tiltag
Er du ansat på en institution, der abonnerer på Gymnasieforskning, kan du, ud over Nyt fra Gymnasieforskning også få adgang til magasin-arkivet online, ved at logge ind eller oprette en bruger-profil.
Ups. Der er gået noget galt. Opdater siden og prøv igen.
Seneste magasin
Viden, der inspirerer og kan bruges i praksis
Tegn abonnement på vores magasin Gymnasieforskning og få den nyeste forskningsviden om de gymnasiale uddannelser – direkte målrettet undervisere og ledere i gymnasiesektoren.